День захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України набув особливого значення для нашої країни. 1 жовтня ми вітаємо тих героїв, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть наш спокій і дарують надію на вільне і щасливе майбутнє. Від щирого серця, з любов'ю та великою пошаною дякуємо кожному й кожній, хто мужньо захищає нашу державу!

З нагоди цього свята відбулася відкрита виставка дитячих малюнків «Наші герої» та листів подяки, які діти написали шрифтом «Рутенія».

Класні керівники провели уроки вдячності Захисникам та Захисницям України. Розмірковували про героїзм, відвагу та важливість виражати вдячність тим, хто береже нашу державу. Також організували цікаві зустрічі із захисниками України.

Учні 5-9 класів на уроках технологій підготували чергову партію окопних свічок для наших військових на фронті, щоб зігріти їх у складних погодних умовах.

До Дня захисників і захисниць України всі учасники освітнього процесу мали можливість висловити свою підтримку нашим захисникам різними способами, зокрема, долучившись до акції "Донат для ЗСУ".

Також 1 жовтня в школі відбулося спортивно-мистецьке свято, присвячене Покрові та посвяті в козачата учнів 5-х класів. Такі заходи не лише знайомлять учнів із традиціями та культурою козацтва, але й формують у них патріотичні цінності, виховують силу духу, дружбу та взаємодопомогу.

Дякуємо кожному Воїну за неймовірну мужність, відданість та відвагу!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування