"ОСВІТНІ МАНДРИ 2023"

Цього року педагогічний колектив Тернопільської школи №14 ім. Б.Лепкого продовжив свою щорічну традицію "Освітніх мандрів" в Івано-Франківську область. Мета кожної поїздки - перейняти найкращі педагогічні наробки для їх подальшої адаптації та впровадження в нашій школі. Учасники мандрівки відвідали Ямницький ліцей, Вигодську спеціальну школу, Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради.

Дякуємо за цікаву і приємну зустріч пані Йордана Лесів, директорці Ямницького ліцею Івано-Фоанківської області та її надзвичайній команді за прекрасну можливість побачити, почути, перейняти і за щиру гостинність!

Дякуємо Оксана Якимів, директорці Вигодської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради, та колективу школи за надзвичайну титанічну працю, яка допомагає дітям з вадами зору ПОБАЧИТИ світ! За можливість побачити апарати, різноманітні технології, які допомагають учням із порушеннями зору доступно вчитися. За обмін досвідом, екскурсію школою, та за приємні враження!

Дякуємо Галина Пирин за фантастичний інтенсив і мотивацію до нового навчального року! Адже у Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Долина вчителі нашої школи разом з колегами ліцеїв м. Долини з цікавістю працювали в командах, досліджували різні поняття, творили, імпровізували надихали!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування