Підсумкова конференція всеукраїнського експерименту "Організаційно-педагогічні умови формування в учнів м'яких навичок шляхом соціально-емоційного та етичного навчання"

Сьогодні у нашій школі відбулася підсумкова конференція всеукраїнського експерименту «Організаційно-педагогічні умови формування в учнів м'яких навичок шляхом соціально-емоційного та етичного навчання".

З вітальним словом звернулася координаторка експерименту пані Тетяна Дрожжина.

На важливість соціально-емоційного навчання звернули увагу директорка ТКМЦНОІМ Галина Литвинюк, психолог Галина Несмашна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти ТОКІППО Оксана Жизномірська та заступник начальника відділу інституційного аудиту Управління ДСЯО в Тернопільській області Ірина Маланчук.

Психолог Алла Гусак та вчителі Софія Максим'як, Дзіковська Тетяна Лівень Олена, Ірина Гулій та учениці 9 класу поділилися з гостями нашим досвідом впровадження СЕЕН у школі №14.

Чудову практику стійкості провела сертифікована тренерка СЕЕН Юлія Недзельська.

Олександра Гриб створила чудовий фільм «Щасливі люди»!

Дякуємо усім учасникам нашої конференції за активність, яскраві емоції, залученість та щасливі очі.

конференціяконференціяконференціяконференціяконференціяконференціяконференціяконференціяконференціяконференціяконференціяконференціяконференція
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування