Тиждень початкової школи

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи з 15 по 19 квітня в Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №14 ім. Б. Лепкого. Цей захід був вкрай насиченим подіями, завдяки активній участі всіх учасників.

У перший день ми розпочали з відкриття тижня та святкової лінійки, що стали початком нашої заходової програми. Також відбувся благодійний ярмарок та "Вуличні співи", де ми зібрали кошти для підтримки ЗСУ.

Другий день був присвячений настільним іграм, експериментам та цікавим перервам, які отримали велику популярність серед учнів.

Спортивні змагання та танцювальні батли були головними подіями середи, де учні змогли проявити свої таланти та спортивні здібності.

Четвертий день був присвячений відкритим урокам. Особливість проведення показових уроків – застосування сучасного методу навчання «со-teaching» – спільного викладання, який полягає у тому, що з класом працює більше, ніж один педагог.

На завершення тижня, в п'ятницю, відбувся конкурс "Початкова школа має таланти", де наші учні продемонстрували свої здібності та вміння.

Висловлюємо подяку усім, хто брав участь у цьому заході та допомагав його провести. Разом ми зробили наш Тиждень початкової школи незабутнім.

урокурокурокурокурок
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування