Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня наша школа відзначила Всеукраїнський день бібліотек! Це чудове свято стало нагодою ще раз підкреслити важливу роль бібліотек у нашому житті. Бібліотеки – це не просто місце для зберігання книг, а справжні осередки знань, творчості та спілкування. Вони допомагають нам відкривати нові горизонти, розвивати уяву та знайомитися з різними культурами світу.

Цього дня наша шкільна бібліотека гостинно приймала учнів 4-5 класів. Діти дізналися багато цікавих фактів про бібліотеки з усього світу, розгадували тематичні кросворди та разом фантазували про бібліотеку майбутнього. Було приємно спостерігати, як школярі з захопленням обговорювали свої улюблені книги та раділи можливості ще більше дізнатися про світ літератури!

Також у рамках святкування було організовано акцію «Подаруй бібліотеці книгу». Учні з радістю долучилися до поповнення фонду шкільної бібліотеки новими виданнями. А кожен охочий зміг взяти участь у символічній акції, «наповнивши» валізу прочитаними книгами, поділившись з іншими своїми враженнями від літератури.

Цей день показав, наскільки важливою є бібліотека для учнів, і як важливо зберігати та примножувати інтерес до читання серед молоді!

З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі в стінах нашої шкільної бібліотеки!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування