З Днем знань!

Вітаємо всіх із початком нового 2024-2025 навчального року!

День знань – це свято для кожного, хто вчиться і навчає, хто відправляє дітей до школи і зустрічає їх з уроків, хто щоденно забезпечує безпечний шлях до школи, хто надихає на творчість та спортивні досягнення, хто допомагає осягнути важливі життєві істини, які формують особистість з маленької людини.

Сьогодні особливо хвилююче звучить Перший дзвоник для наших першокласників, які вперше ступають на шлях Знань. Бажаємо вам, щоб цей шлях був захоплюючим, цікавим і пізнавальним. Нехай ваша подорож у світ знань буде сповнена нових відкриттів і радості!

Нехай 2024-2025 навчальний рік стане роком Перемоги, нових професійних звершень та особистих досягнень, а життя оцінює ваші зусилля лише найкращими балами!

Колектив Тернопільської загальноосвітньої школи №14 щиро дякує батькам за активну участь у благодійній акції «Донат на ЗСУ - вдячність за новий навчальний рік». Завдяки вашій згуртованості та співпраці ми змогли зібрати 32 000 гривень, які будуть передані на потреби наших захисників і захисниць.

Бажаємо всім успішного та натхненного навчального року! Віримо в Україну!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування