Освітнє коло "Формування фінансової культури України"

18 лютого викладачі Кафедри менеджменту та адміністрування, ТНТУ були запрошені на цікаву подію, яка відбулася у Тернопільській загальноосвітній школі №14 ім. Б. Лепкого. Організатором заходу виступив Діловий клуб "Партнер" Тернопілля.

Освітній заклад відвідала Ірина Коваленко, віце-президентка Ділового клубу "Партнер", членкиня Ради «Ліги амбасадорів фінансової просвіти» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, керівник проєкту по відкриттю Клубів Фінансової Грамотності.

Ірина Володимирівна поділилася досвідом реалізації Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0 «Формування фінансової культури України» у Кривому Розі. Вона розповіла про Лігу Амбасадорів фінансової грамотності та роль Фонду гарантування вкладів як фінансового і консультативного партнера проєкту, поділилась досягненнями у діяльності проєкту продовж останніх років, запросила учасників зустрічі до співпраці.

Маємо намір переймати позитивний досвід наших колег і сприяти підвищенню рівня фінансової грамотності здобувачів освіти.

Щаро вдячні всім учасникам освітнього кола за зустріч.

фінанси

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings